Nov 18

Skupština mreže kuća ljudskih prava u Beogradu, 22.-23. novembra 2016.

 

assembly-photo

 

 

kuca

Kuća ljudskih pra5869-hrhnlogo-eng-350x234-2va u Beogradu i Mreža kuća ljudskih prava organizuju Skupštinu Mreže koja će se održavati u Beogradu u ulici Kneza Miloša broj 4 od 22. do 23. Novembra 2016. godine.

Mreža kuća ljudskih prava predstavlja zajednicu branitelja ljudskih prava u okviru koje radi više od 100 nezavisnih organizacija u okviru 16 Kuća ljudskih prava u 13 zemalja. Mreža osnažuje, podržava i štiti borce za ljudska prava i objedinjuje njihove glasove u cilju promovisanja univerzalnih sloboda okupljanja, udruživanja, izražavanja kao i prava da se bave borbom za ljudska prava.

Ovogodišnja Skupština će okupiti više od 30 boraca za ljudska prava iz Azerbejdžana, Belorusije, Velike Britanije, Gruzije, Jermenije, Norveške, Poljske, Rusije, Srbije, Hrvatske i Ukrajine, koji će pričati o svojim uspesima i razgovarati o izazovima sa kojima se suočavaju i načinima osnaživanja za njihovo prevazilaženje.

Agendu na engleskom jeziku možete preuzeti ovde:  2016_11-assembly-agenda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>